Resort Golf Terbaik di Dunia: Keretapi dan Main untuk Percutian Anda!

terbaik

Resort golf terbaik di Amerika Syarikat, Eropah, Mexico dan Caribbean boleh menjadi pilihan anda untuk percutian anda seterusnya. Jadikannya percutian golf kereta api dan bermain! Begitu banyak tawaran pakej yang tersedia untuk menjadikan perjalanan anda lebih daripada sekadar rehat dari rutin anda. Percutian golf akan menjadi pengalaman praktikal untuk meningkatkan permainan golf anda, menikmati suasana yang sangat damai dan mewah, dan mengunjungi negeri atau negara lain! Panduan perancangan ini akan mengarahkan anda ke beberapa resort golf bertaraf terbaik di dunia.

Sama ada anda akhirnya membuat tempahan untuk diri sendiri atau melalui pakar pelancongan DOWNLOAD APK MEGA888 2021 golf yang berpengalaman, mulakan penyelidikan dalam talian di mana anda dapat mencari lapangan golf premium dan tawaran perjalanan. Harga, kemudahan resort dan perincian padang golf ada. Tetapi cari lebih jauh pakej yang merangkumi tiket penerbangan, penginapan hotel dan bayaran hijau untuk mendapatkan nilai terbaik anda. Percutian Golf Resort yang dibungkus khas akan merangkumi sebilangan besar ciri berikut:

Tambang Udara

Penginapan Resort

Tee Times yang Disahkan

Bayaran Hijau Prabayar

Troli Berkongsi untuk 18 Lubang

Penyewaan Peralatan

Pelajaran Golf

Makanan di Restoran Eksklusif

Pemindahan ke Kursus

Pemindahan ke Lapangan Terbang

Semua Cukai dan Caj Perkhidmatan

Padang golf dirancang di persekitaran yang indah di mana anda dapat menikmati angin laut atau pemandangan tumbuh-tumbuhan yang subur, dan anda boleh menggabungkan golf dengan kemudahan resort lain untuk memberikan percutian yang menyeluruh.

Sebagai contoh, cubalah salah satu daripada banyak Resort Golf Club Med yang glamor dengan jalan raya yang indah di lokasi yang paling tidak dapat dilupakan dan mengundang di seluruh dunia. Club Med menawarkan tawaran termasuk peralatan terbaik dan pelajaran golf untuk semua peringkat! Lokasinya termasuk Cancun, Mexico, dan juga Punta Cana di Republik Dominika. Lokasi lain merangkumi dunia: Turki dan Caicos, Mauritius, Portugal, Perancis, Itali, Brazil, Thailand, Maghribi, Mesir, Senegal, dan di Amerika Syarikat – Sandpiper Bay, Florida.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *